Pe aceasta pagina gasiti informatii legat de termeni si conditii aplicabile de EvoStark.

Informații generale

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informatii despre produse

Sc Akevostark SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine descrierea produselor. Totuși, pot apărea greșeli în cadrul informațiilor referitoare la produse. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. În cazul în care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervăm dreptul de a vă recomanda un produs similar sau de a anula comanda.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi comunicate sau atașate pe websiteul nostru înainte de a expedia comanda, de asemenea prețul curierului va fi facturat sub formă de servici.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute de dumneavostră, se expediază în cel mult o zi lucrătoare.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și Sc Akevostark SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta inseamnă că SC Akevostark SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Sc Akevostark SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Cum se plasează o comandă?

Comanda se face pe site-ul nostru, prin creearea unui cont de utilizator sau fără. Avantajele contului de utilizator vor fi: urmărirea comenzilor și menținerea evidenței produselor achiziționate. Pentru înregistrare, veți primi un mail de confirmare care va conține lista produselor comandate și detaliile aferente acestora.

De asemenea, puteți comanda și telefonic la numerele afișate pe site sau prin aplicația Whatsapp.

În maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic pentru confirmare. Comanda se livrează doar după această confirmare.

Comenzile plasate în zilele de weekend și zile libere publice, vor fi procesate în prima zi lucrătoare următoare.

Cum se face plata?

Plata cu ordin de plată se poate efectua după plasarea comenzii, confirmare și emiterea facturii proforme. Comanda se va livra doar dupa confirmarea efectuării plății.

Contravaloarea produselor se poate achita prin plată numerar (ramburs), în momentul livrarii coletului.

Plata transportului se face de asemenea în momentul livrării coletului, la agentul curier.

Cum se livrează?

Livrarea se realizează în 24-72 ore lucrătoare din momentul confirmării comenzii ,prin intermediul serviciului de curierat rapid, Fan Courier sau DPD Romania. Selectăm pentru d-voastră cel mai mic cost de livrare și vă alocăm curierul sau puteți solicita curierul preferat.

Pentru comenzile plasate în zile lucrătoare vor fi procesate în maxim 24 ore.

Costul transportului este afișat pe pagina noastră. Costurile de transport pot varia în funcție de greutatea finală a coletului pe care putem doar să o estimăm, acestea depinzând în totalitate de firmele de curierat.

Vă asigurăm că facem tot posibilul ca comanda d-voastră să fie expediată cât mai repede, în limita resurselor umane și a stocului disponibil.

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe acest site au caracter orientativ și sunt personalizabile la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, ne obligam să le reparam, să le înlocuim sau să vă dam banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs prin intermediul site-ului nostru,fără a merge în magazin, aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor.

Cum puteți anula o achiziție?

Trebuie să ne informați cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi.

Ne puteți informa în momentul în care trimiteți produsele înapoi, de exemplu prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin poștă sau prin trimiterea unui e-mail pe adresa: info@evostark.com

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a trimite înapoi produsele.

Costurile de transport pentru retur, vor fi suportate de către noi, în cazul în care produsele furnizate prezintă defecte sau nu sunt conforme cu descrierea afișată pe site.

În cazul în care alegeți să returnați produsele din orice alt motiv, vă angajați să suportați costurile de transport ale returului.

Obținerea unei rambursări

Noi ne obligăm să vă returnăm banii în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care nu am primit produsele înapoi.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără vreo notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activitați desfăsurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveste:
– întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
– deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
– informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
– posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
– neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
– conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
– produsul comandat nu este pe stoc
– identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.
Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Depturi de autor

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Shopping Cart
Scroll to Top